O Nama

Ekonomija zajedništva je međunarodni pokret poduzetnika, profesora, radnika, studenata, istraživača, građana, udruga, poslovnih parkova i projekata ujedinjenih vizijom svijeta i gospodarstva koji je orijentiran na opće dobro i cjeloviti razvoj i osobe i društva.

Ona nudi stil života koji vrednuje načela kao što su besplatnost i kultura davanja kao protutežu današnjoj potrošačkoj kulturi.

Prakse više od 700 tvrtki ekonomije zajedništva pobudile su interes na znanstvenoj razini, stvaraju teorijsku perspektivu u dijalogu sa suvremenom kulturom i civilnom, solidarnom i socijalnom ekonomijom.

Od samog početka (1991.), EZ radi na širokom obrazovnom programu za širenje nove ekonomske i poduzetničke kulture, a to je zajedništvo, posebno među mlađe generacije

Mi smo poduzetnici, profesori, radnici, studenti, manageri, istraživači i građani koji su također ujedinjeni jednakom vizijom svijeta i ekonomije, te smo se okupili i osnovali udrugu građana kako bi organiziranije provodili projekte i akcije, edukacije, kongrese i slične aktivnosti predviđene statutom.

Video predstavljanje udruge u 30 sek ( subtilted 30 sec video presentation of the association)

Copyright © 2016-2022 UEZ.HR. Web by: Studio Šimonek